Președintele României, Klaus Iohannis, spunea în urmă cu două zile că luni, 21 decembrie, va veni cu un nume în ceea ce privește postul de premier al României. Din câte se pare, acesta va fi tot din partea PNL, iar două nume sonore din mijlocul Partidului Național Liberal sunt Ludovic Orban și Florin Cîțu, propuși din partea PNL-URS PLUS-UDMR, coaliție formată după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Eu aștept ca partidele să vină cu o propunere. Că este Orban, că este Cîțu, eu voi accepta propunerea partidelor. Nu știu ce negociază ei acolo.

Da, asta am spus, dacă se formează o coaliție și îl va propune pe Ludovic Orban, atunci eu îl voi accepta”, transmite președintele României.

1 COMENTARIU

 1. DOOMNILOR USR-PLUS – istilor si UDMR – istilor , fraieri sunteti daca nu dati PNL-uli o lectie :
  1/. Premier sa fie de la USR;
  2/. Sef al Cameei deputatilor de la PLUS;
  3/. Sef al Senatului de la UDMR ;
  4/. Toti cei de la PNL… safie doar adjunctii astora !
  INVATZATI-I MINTE , NU VA FIE NICI JENA SI NICI TEAMA, CA N-AU CE VA FACE, PTR CA FARA VOI SUNT ” CA.CA” – N NADRAGI… CA NU POT FORMA NICI UN GUVERN SI NICI AJUNGE LA PUTERE ! Fiti siguri ca daca ar putea, v-ar inghiti si v-ar manca pe toti … !
  De fapt, voi niciodata nu va vetzi intelege cu astia, ptr ca voi aveti politici de centru-stanga si maidegraba v-ati uni cu PSD-ul… ca aia va dau ce functii vretzi …( daca fortzatzi putin nota ) precum si corect si legal ar trebui , daca se vrea sa pasim pe o noua cale democratica de dezvoltare .
  PSD-ul NU MAI ESTE CEL CARE A FOST PE VREMEA lui Veorica si a ” puscariasului ” … !

SPUNE-TI PAREREA