O eclipsă totală de Soare se va produce azi, 14 decembrie 2020, la ora 18.18, ora României. Conform astrologilor, evenimentul va avea un impact major asupra tuturor.

Această eclipsă va fi ultima din 2020 și cea de-a 13-a din secolul XXI.
Ea nu va fi vizibilă din Europa, ci doar din anumite țări din emisfera sudică printre care Bolivia, Brazilia, Paraguay, Peru, Ecuador și Argentina.

Din punct de vedere astronomic, o eclipsă totală de Soare este momentul trecerii satelitului natural al Pământului, Luna, între Pământ și astru, acoperind pentru câteva momente principala sursă de lumină pentru noi. Diametrul aparent al Lunii va fi mai mare deoarece se produce la aproape 2 zile după perigeu (punctul cel mai apropiat de Terra de pe orbita sa).

Din punctul de vedere al numerologilor, cifra destinului acestei zile se calculează adunând toate cifrele care compun data plus ora și minutele la care se produce eclipsa. Așadar, avem: 14.12. 2020, ora 18:18. Adunâm 1+4+1+2+2+2+1+8+1+8 = 30, așadar cifra zilei este 3. Din punct de vedere numerologic, eclipsa își va pune amprenta asupra relațiilor de familie și a relației fiecărui om cu Divinitatea (3 = Trinitatea, Sfânta Treime).

Mai multe zodii vor trece prin câteva obstacole la care nu se așteptau (Săgetătorii, Fecioarele, Berbecii, Gemenii, Capricornii, Peștii și Racii) dar și persoanele născute în jurul datei de 14 decembrie.

SPUNE-TI PAREREA