O femeie din comuna Matei în vârstă de 37 de ani ar fi obținut o indemnizație falsă de creștere a copilului. Prin urmare, au intervenit polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și i s-a întocmit dosar penal.

„La data de 8 decembrie a.c., în urma unor controale efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Bănuită de comiterea faptelor este o femeie de 37 de ani, din comuna Matei, care ar fi beneficiat, pe nedrept, de o indemnizație de creștere a copilului. În cursul anului 2018, aceasta ar fi depus o cerere pentru acordarea indemnizației și ar fi declarat în mod fals că a desfășurat activități lucrative în cadrul unei societăți comerciale, existând suspiciunea că aceste venituri nu ar fi fost realizate din activități lucrative prestate efectiv.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, polițiștii vor efectua în continuare cercetări cu privire la săvârşirea infracțiunilor pentru care a fost întocmit dosarul penal”, transmite IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA