Asociația Aripi de Copil din Bistrița face un apel către cei care vor să dea o mână de ajutor, în plină iarnă, celor care au rămas fără posibilitatea de a-și procura lucruri de strictă necesitate.

Membrii asociației vor merge, zilele acestea, la mai multe familii aflate în situații dificile și au nevoie de donații, dar și de voluntari.

Suntem în Prag de Sărbători! Fiecare îngândurat sau mai puțin, de cum va fi în acest An mult așteptatul Crăciun, alții în schimb nu au timp sa se gândească până acolo, sună mereu la telefonul asociației cerând ajutor pentru Ziua de azi, în care au rămas fără speranța, fără mâncare, fără lemne de foc!!! Singuri nu reușim sa facem mare schimbare, poate împreună să facem mai mult, nu știu! Par a fi nesfârșite în România aceste cazuri, ne îndreptăm atenția spre cei mai de sus, dar unde, căci numai înspre Dumnezeu ne-a mai rămas!“, transmite asociația.

Cei acre vor să se alăture acțiunilor pot să se adreseze direct asociației Aripi de Copil, Piața Centrala 33 Bistrița, (de la ora 12.00) sau la nr.de telefon 0754788030.

1 COMENTARIU

 1. A DA O MANA DE AJUTOR UNOR NAPASTUITI AI SOARTEI ESTE OMENESC SI CRESTIN , dar , prin asta-i invatzam sa fie puturosi si sa nu vrea sa munceasca nimic, gasind ca este mai benefic sa cerseasca.
  DE ACEIA AR FI IMPERIOS NECESAR , PENTRU AJUTORUL ACESTORA , primariile sa faca ” Centre pentru napastuiti si sarantoci ” , unde sa-i adune de pe strazi , indiferent de varsta, profesie, culoare ori etnie… sa le dea un pat ptr cazare si cel putin 2 mese pe zi din banii publici. DAR
  DAR … SA FIE SCOSI LA MUNCILE SOCIALE NECESARE GOSPODARIRII LOCALITATILOR RESPECTIVE ( la curatat de santuri, la adunat de gunoaie de peste tot , la asanarea cursurilor de ape, viaducte gropi, mediu… domenii publice … etc. etc. etc. ) OMENIE… OMENIE… DA… NICI PUTUROSENIA CARE-I CARACTERIZEAZA … NU TREBUIE ACCEPTATA .
  Spun asta, ptr ca singuri niciodata nu se vor putea ” ajuta ” si ” descurca „… dar cu sprijinul statului, din banii publci , care ulterior pot fi recuperati prin activitatile prestate in beneficiul societatii si la care statul nu va mai cheltui alti bani… ESTE SOLUTIA OPTIMA SI CEA MAI VIABILA .
  Aruncandu-e zilnic cate o felie de pita uscata ori cate un ” banutz”… pe care-l cersesc… batuti si alungati de ici clo de ” politia locala „… NU ESTE SOLUTIA VIABILA , NICI CRESTINA SI NICI OMENEASCA !
  Vorba comunistilor buna era ” NICI MUNCA FARA PAINE, DAR NICI PAINE FARA MUNCA ” … !
  ALTA ESTE insa … SITUATIA CELOR FARA PICIOARE, FARA MAINI, FARA OCHI, SAU FARA ” CREIER „… !

SPUNE-TI PAREREA