O intervenție în locuința unei femei din Rodna a întins la maxim nervii polițiștilor din Sângeorz-Băi. A fost nevoie de intervenția unui negociator, împreună cu polițiștii de la Acțiuni Speciale și Secția 7 pentru aplanarea unui conflict în care a fost implicat un tânăr de 20 de ani, înarmat cu un topor.

Aseară, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit pentru aplanarea unui scandal izbucnit într-o familie din Rodna. O femeie de 49 de ani a solicitat prin 112 sprijinul polițiștilor, întrucât fiul ei de 20 de ani, aflat sub influența alcoolului amenință cu un topor și distruge mai multe bunuri dintr-o încăpere.

Incidentul a avut loc într-un apartament al unui bloc de locuințe, iar la sosirea polițiștilor, tânărul se manifesta violent, refuzând să comunice. A intervenit în sprijin grupa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu un negociator și au fost evacuate în siguranță toate persoanele aflate în locuință și scara blocului. Tânărul a fost imobilizat de polițiști și internat la psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere și amenințare în cadrul căruia continuă cercetările“, a transmis IPJ Bn într-un comunicat de presă.

2 COMENTARII

  1. Ce atata NEGOCIERE ( cica ) … cu un infractor… UN GLONTZ IN CEAFA SI AMIN , duca-se acolo unde-i este locul ca in nici intr-un caz nu-i este printre oameni in aceasta societate ! In America si era impuscat pe loc de catre agentii de politie … ! Bine ar fi sI la noi… TOT ASA , ca cio.mar.lanii nostri nu-i ” dresezi ” altfel!

SPUNE-TI PAREREA