Primul adăpost pentru victimele violenței domestice, în Bistrița-Năsăud, prinde contur. Clubul Lions, asociația care și-a luat în serios această misiune importantă, a făcut public proiectul acestui adăpost.

Va facem partasi la bucuria pe care Biroul de arhitectura ARHIMAR din Cluj-Napoca ne-a facut-o in prag de sarbatori: ne-a trimis proiectul adapostului pentru victimele violentei in familie!
Multumim ARHIMAR pentru acest superb proiect, facut pro bono, in conditiile in care pandemia nu a ocolit societatea. Ati demonstrat inca o data ca omenia nu are pret!
Colega noastra Doina Monda, sufletul asociatiei Pro Familia si initiatoarea proiectului, ne-a spus entuziasmata ca dupa 24 de ani de cand munceste la aceasta idee zareste in sfarsit o raza reala de soare.
Vom contribui cu totii la realizarea acestui vis al ei, fiecare cu fortele si posibilitatile pe care le are. Oricine poate contribui cu materiale, ore de voluntariat sau bani, alaturandu-se acestui proiect major al clubului. Va vom tine la curent imediat ce vor aparea noutati despre proiect“, este mesajul transmis de Clubul Lions pe pagina de facebook.

Reamintim că ediția din acest an a Târgului de Purici, organizată de Clubul Lions, s-a concentrat pe strângerea de fonduri pentru acest obiectiv.

Citește și:

 

Aproape 9000 de euro s-au adunat la Târgul de Purici, pentru construirea unui adăpost pentru victimele violenție domestice. „Ar trebui cu toți să fim mai senzitivi la ceea ce se întâmplă celor de lângă noi“

SPUNE-TI PAREREA