Avem un județ cu un potențial turistic enorm și locuri unice care musai trebuie arătate lumii! În ultimii ani am rezolvat problema infrastructurii, tocmai de aceea am propus un program special dedicat stațiunilor, în valoare de 1 miliard de euro.
De la Colibița până la Sângeorz, Figa și Tihuța, ajungând la Valea Vinului, Parva și Ilve, vom dezvolta acest județ și ne vom primi oaspeții ca pe la noi.

Daniel Suciu – deputat PSD BN

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de Vera Ikon Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020

1 COMENTARIU

  1. Daniel draga ! Voi faceti o mare gresala politicienii. Nu vedeti nimic mai departe de barajul din fata ochilor adica ala de la Colibita. Avem un judet foarte mocicos si tie iti trebuie turism ? Pentru mai multe descrieri si situatii ia legatura cu nenit-o Marius Balan si cu soc. civila care prin Cristian Tetcu are proiectul KILOMETRUL ALBASTRU si prin urmarire pe GPS iti arata tie si intregului CJ si Prefectului si Primarilor cam cum stau lucrurile adevarate. Adica peste 300 de depozite de gunoaie aruncate ilegal in BN. De ce mai umblati cu populisme si nu invatati odata ca fara noi oamenii de bine, buni contribuabili si cunoscatori in dale MEDIULUI sunteti slabi, mincinosi si impotenti si nu stiti ce sa faceti.

SPUNE-TI PAREREA