Bogdan Ivan Gruia, candidat la funcția de deputat de pe listele Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, și-a continuat azi campania electorală pe Valea Bârgăului, unde a stat de vorbă cu producătorii și comercianții din zonă.

Pe Valea Bârgăului, oamenii ne-au primit cu brațele deschise și ne-au cerut să luptăm pentru drepturile producătorilor locali, ale IMM-urilor afectate de criză și pentru cei cu venituri mici!

O să susțin respectarea măsurilor sanitare, dar niciodată măsuri care să închidă micile afaceri cu capital românesc sau producătorii locali! Așa cum au făcut cei #dedreapta!
Mai mult, în programul meu politic, am pregătit măsuri care să ajute micii producători și comercianți, dar și pe cei care vor să înceapă inventiile în agricultură!
Reluarea și simplificarea programului de finanțare #StartUp Nation și extinderea lui și pentru #Agricultură;
Începerea programului de finanțare #StartUp #Diaspora.

Grant-uri pentru IMM-uri, credite punte fără dobândă, scutirea și amânarea unor taxe către stat pe perioada pandemiei și plata unei părți din salariile angajaților, din partea statului!
Mai multe detalii pe www.bogdanivangruia.ro
Trebuie să oprim distrugerea economiei, comerțului și îngrădirea drepturilor oamenilor, așa cum face actualul Guvern“, a transmis Bogdan Ivan.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de Vera Ikon Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020

SPUNE-TI PAREREA