Povestea Vinului, un eveniment cald, vesel și plin de farmecul toamnei va avea loc, anul acesta, doar online. Așa că duminică, 29 noiembrie, vă puteți face comozi acasă, cu un pahar de vin, pentru a savura poveștile producătorilor de vin din Bistrița-Năsăud. Evenimentul poate fi urmărit de la ora 15.00, pe pagina de facebook Asociația Mocănița Transilvaniei.

„Ne-am obișnuit ca în ultimii ani să gustăm din vinurile Podgoriei Lechința într-un cadru fain, în gara micului tren din Teaca. Anul acesta fiind dificilă organizarea evenimentelor cu public, am decis să ne adaptăm, și în consecință Povestea Vinului în Mocănița Transilvaniei are un format hibrid.

Am filmat pe la cramele și producătorii de vin din Podgoria Lechința și ii vom prezenta într-o ediție on-line ce va avea loc Duminică 29 Noiembrie începând cu ora 15, pe pagina de facebook Asociația Mocănița Transilvaniei. Prin acest eveniment, scopul nostru este de a pune în valoare traseul mocăniței de la Teaca și a produselor locale din zonă.

Sperăm să ne vedem la anul și în format fizic, iar până atunci ne-ar ajuta tare dacă ați da un share la evenimentul nostru“, au transmis organizatorii.

Despre ediția de anul trecut, aici:

„Povestea Vinului“, destinația cu aer „vintage“ din Bistrița-Năsăud. Relaxare, muzică, picnic și degustare de vin într-o gară mai veche de 100 de ani (FOTO)

 

 

SPUNE-TI PAREREA