Jandarmii bistrițeni au executat, în ultimele săptămâni, mai multe misiuni care vizează verificarea purtării măștii, respectării distanțării sociale, dar și limitarea dreptului la liberă circulație în anumite intervale orare și în contextul carantinării municipiului Bistrița. 

Deși mulți oameni sunt nemulțumiți de măsurile forțelor de ordine, unii le apreciază. Într-un comunicat transmis astăzi, jandarmii au făcut publică o scrisoare de mulțumire primită de la un cetățean:

Acestea sunt o parte dintre gândurile de mulțumire așternute pe o foaie de hârtie și înmânate colegilor noștri aflați în spațiul public zi și noapte. Jandarmii aflați pe timpul unei misiuni au primit cu uimire, pe lângă declarația pe proprie răspundere, o scrisoare de mulțumire care conținea gândurile exprimate la adresa muncii depuse mai ales în ultima perioadă. 

          „Bună dimineața,

          Poate o să vă surprindă aceste rânduri, poate nu. Poate ați mai primit astfel de documente…poate nu. Cert este că doresc pe această cale să vă transmit considerația și respectul meu pentru ceea ce faceți. Știu că nu întotdeauna munca dumneavoastră este apreciată deși ne vreți binele. Așa suntem noi oamenii: nu ne place să fim corectați! Însă vă rog să mă credeți că nu toți gândim la fel, după cum nu toți suntem la fel. De aceea v-am scris aceste rânduri din inimă și dorescsă vă transmită puțină căldură în această zi destul de friguroasă.”

 Vă mulțumim pentru gândurile frumoase! Recunoștința este una dintre cele mai puternice forțe din univers, este un sentiment nobil. Nu putem decât să ne bucurăm de faptul că există bistrițeni care au înțeles că în spatele uniformei pe care o purtăm suntem oameni și că în spatele misiunilor executate stă grija pentru siguranța dumneavoastră!

SPUNE-TI PAREREA