Parlamentarii USR și-au depus demisiile în bloc chiar înainte de încheierea mandatului de parlamentar pentru a nu beneficia de pensie specială. Gestul a fost făcut și de către liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Astăzi vom demonstra că suntem consecvenți. Ne vom prezenta în bloc demisiile chiar înainte de încheierea mandatului de parlamentar.
PSD, prin Ciolacu, auzind pe surse că marți dimineață parlamentarii USR își prezintă demisiile pentru a nu beneficia de pensia specială, s-a grăbit să anunțe că nici ei nu vor pensii speciale, după ce de atâția ani le încasează! Ca președinte al Camerei Deputaților, Ciolacu ar putea supune la vot și legea USR de tăiere a pensiilor speciale, depusă încă din anul 2017, ca să demonstreze prin fapte ceea ce spune.
Pensia specială este o sfidare la adresa oamenilor cinstiți din această țară.
Pe agenda Parlamentului este deja de aproape patru ani un proiect de lege al USR care urmărește eliminarea acestor pensii. PSD dacă chiar voia, având majoritate putea vota legea.
Noi, parlamentarii USR, pentru că am promis oamenilor că nu vom beneficia de pensie specială, ne vom depune demisiile înainte de finalul acestui mandat. USR PLUS va face din eliminarea pensiilor speciale condiție esențială pentru participarea la orice coaliție de guvernare.
Aici aveți legea depusă în luna mai 2017, ținută la sertar de PSD“, a transmis deputatul USR Cristina Iurișniți într-un comunicat de presă. .

SPUNE-TI PAREREA