Ziua de 1 Decembrie va fi celebrată la Bistrița în sistem de carantină, așa că evenimentele festive pot fi urmărite doar online. Centrul Cultural Municipal Bistrița va organiza marți, 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, un spectacol de muzică populară cu artiștii Cristian Pomohaci, Sava Negrean Brudașcu și Ansamblul Folcloric „Cununa de pe Someș“, spectacol ce pate fi urmărit online.

De 1 Decembrie sărbătorim online, românește! Marți 1 decembrie, de la ora 17.00, vă invităm cu drag pe pagina oficială de Facebook Palatul Culturii Bistrița, unde artiștii Sava Negrean Brudașcu, Cristian Pomohaci și dansatorii ansamblului profesionist ”Cununa de pe Someș” vor încerca să aducă în sufletele și casele dumneavoastră momente de muzică și dans, căldura și emoțiile pe care un român adevărat le poate simți în această zi.

Trăim clipe grele, momente neplăcute, trebuie să stăm departe de cei dragi, însă muzica și dansul nu vor putea ajuta, măcar pentru câteva clipe, să uităm de ceea ce am ajuns să trăim, poate ne vor da forța și curajul de a lua viața așa cum este ea acum și de a lupta până la final, pentru a putea spune cu mândrie: Noi suntem români!”, au transmis reprezentanții instituției.

Conform unei decizii valabile la nivel național, anul acesta nu vor fi organizate manifestări publice cu ocazia Zilei Naționale a României, în contextul pandemiei de Coronavirus. Restricțiile aflate în vigoare interzic organizarea de adunări publice sau activități de tipul spectacolelor și/sau concertelor, activităților culturale, științifice, artistice sau de divertisment, cu public, atât în spații închise cât și deschise.

SPUNE-TI PAREREA