Un bărbat și-a făcut probleme cu mâna lui, alegându-se cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiști, comercializând mai multe produse fake. Printre acestea, se regăseau parfumuri și produse cosmetice, fiind împachetate asemenea unor produse noi, regăsite în magazine. Bărbatul nu a putut prezenta actele de proveniență pentru niciun produs deținut. Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările.

În dimineața de 22 noiembrie a.c., pe drumul județean 173C, polițiștii Biroului Rutier care efectuau verificări în filtrul amplasat la intrare în municipiul Bistrița l-au depistat pe un bărbat de 53 de ani, din Dumitrița, iar în urma verificărilor au constatat faptul că avea asupra lui produse care poartă reprezentări grafice ce indică mărci notorii identice sau similare cu mărcile larg cunoscute în România în cadrul segmentelor de public vizat.

Au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 42 de astfel de produse, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă, fiind ambalate şi etichetate în mod asemănător produselor noi regăsite în magazine, 

Cazul a fost preluat de polițiștii specializați în investigarea criminalității economice, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, transmite IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA