Deputatul PSD, Daniel Suciu, a comentat decizia Guvernului de a pasa responsabilitatea pe plan local, în ceea ce privește criza provocată de epidemia de Coronavirus. Din păcate, cel mai mult au de suferit antreprenorii și oamenii care rămân fără locuri de muncă, a mai comentat Daniel Suciu.

Cine să vă mai înțeleagă deciziile? Guvernul se spală pe mâini și pasează responsabilitatea pe plan local. Astfel, avem orașe cu aceeși rată de infectare dar cu decizii diferite și nimeni nu mai înțelege logica. Și au de suferit antreprenorii și oamenii care rămân fără locuri de muncă în plină iarnă. Și rămâne senzația că unii sunt pedepsiți și alții nu!“, a spus Daniel Suciu, care a vorbit despre cele mai recente decizii cu privire la gestionarea epidemiei, alături de Bogdan Ivan, candidatul PSD la alegerile parlamentare, aflat pe locul 2 pe lista PSD BN.

Comandat de: PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – PSD Organizația Județeană Bistriţa-Năsăud | Realizat de Vera Ikon Media SRL | Codul de identificare a Mandatarului Financiar: 11200020

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA