O linie telefonică de tip Tel-Verde este la dispoziția vârstnicilor din Bistrița care au nevoie de ajutor în această perioadă de carantină, când la nivelul municipiului sunt în vigoare o serie de restricții. Linia telefonică este pusă la dispoziție de către Primăria Bistrița și persoanele de peste 65 de ani o pot apela chiar și în cazul în care au nevoie de intervenția unui instalator sau electrician.

Primăria Bistrița, prin Direcția de Asistență Socială, vine în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani care sunt singure, nu au aparținători și sunt în imposibilitatea de a-și procura hrana, medicamentele și produsele de igienă în această perioadă cu restricții.
O linie telefonică de urgență de tip Tel-Verde (0263-237479) va putea prelua apelurile vârstnicilor, în intervalul 07.00-19.00 (de luni până joi) și 08.00-16.00 (vinerea). Solicitările până la ora 12.00 vor fi rezolvate în aceeași zi, iar comenzile de după-amiază vor fi onorate în ziua următoare.
De asemenea, aceeași categorie de persoane poate cere ajutor în cazul unor defecțiuni majore (apă, electricitate și gaz), un instalator și un electrician fiind gata să intervină“, a anunat primarul Ioan Turc.

SPUNE-TI PAREREA