Comercianții ambulanți care își desfășoară activitatea în piețele din județul Bistrița-Năsăud s-au întâlnit, în această dimineață, în fața Palatului Administrativ, fiind nemulțumiți de restricționarea activităților comerciale, în contextul pandemiei de Coronavirus.

În această dimineață, în fața Palatului Administrativ, prefectul Stelian Dolha a purtat discuții cu comercianții ambulanți care își desfășoară activitatea în piețele din județ, în zilele de târg. Aceștia au venit nemulțumiți, fiind afectați de anunțul pe care l-au primit în seara precedentă cu privire la faptul că azi nu își pot desfășura activitatea în aer liber în târgul de la Năsăud.
În timpul discuțiilor, s-a constatat faptul că a existat o neînțelegere în ceea ce privește restricțiile activităților economice din piețe, astfel că prefectul Stelian Dolha a luat legătura cu edilii din Năsăud, Sângeorz-Băi și Rodna, precum și cu reprezentanții jandarmeriei din aceste UAT-uri pentru a asigura continuitatea activităților comercianților ambulanți în condiții de siguranță.
REAMINTIM faptul că în PIEȚELE AGROALIMENTARE DIN SPAȚIILE DESCHISE COMERCIANȚII ÎȘI CONTINUĂ ACTIVITATEA!
Pentru comercianții din piețele închise din Bistrița și Năsăud au fost amenajate spații în aer liber pentru a asigura continuitatea activităților“, a transmis Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA