O tânără de 25 de ani, însărcinată în luna șasea, a fost surprinsă de o mașină în localitatea Domnești. Din păcate, aceasta a suferit o contuzie abdominală, traumatism de bazin și membre inferioare.

La locul accidentului echipajul cu medic al SAJ a găsit o victimă, femeie de 25 de ani, însărcinată în 6 luni, conștientă, care prezenta o contuzie abdominală, traumatism de bazin și de membre inferioare. A fost stabilizată și va fi transportată la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate” a transmis Ciprian Păcurar, de la Serviciu de Ambulanță Judeețan BN.

Din datele transmise de poliție, se pare că femeia se afla în apropierea unui autoturism parcat, parțial, pe carosabil. La volanul mașinii care a accidentat-o era tot o femeie din localitate.

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de verificări la un accident rutier, produs pe drumul județean 154, în localitatea Domnești.
Din primele informații, o femeie de 40 de ani, din Domnești, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat o femeie de 25 de ani care, în calitate de pieton, s-ar fi aflat în apropierea unui alt autoturism care ar fi fost parcat parțial pe partea carosabilă.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul“, a transmis IPJ BN în legătură cu acest caz.

SPUNE-TI PAREREA