Un bărbat de 60 de ani a murit într-un accident stupid, în localitatea Bichigiu, comuna Telciu. Acesta a încercat să repare un robinet și a căzut în căminul cu apă. POliția cercetează acum împrejurările în care s-a produs tragedia.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Bistrița au deschis un dosar de ucidere din culpă în cadrul căruia investighează împrejurările în care un bărbat s-a înecat.
Ieri, 28 octombrie a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost alertați cu privire la faptul că, în comuna Telciu, un bărbat s-a înecat. A fost resuscitat de echipele medicale ajunse la fața locului însă, din nefericire, acesta a decedat.
Polițiștii au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Năsăud, iar în urma primelor verificări efectuate, a reieșit faptul că acesta, în timp ce afla în apropierea unui imobil din Bichigiu, ar fi încercat să închidă un robinet dintr-un cămin cu apă, unde căzut, înecându-se“, a transmis IPJ BN cu privire la acest caz.

Foto cu caracter ilustrativ

SPUNE-TI PAREREA