Foto: Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud

Emil Radu Moldovan și-a început, oficial, cel de-al treilea mandat de preșdinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. El și consilierii județeni din administrația județeană 2020-2024 au rostit jurămintele în cadrul unei ceremonii desfășurate la Centrul Cultural „Dacia“.

 

Așadar, mă țin de cuvânt și alături de consilierii județeni, dăm #reStart implicării, muncii, proiectelor, tuturor angajamentelor luate.
Sănătatea va continua să fie pe primul loc, educația să fie o prioritate, infrastructura să meargă pe drumul dezvoltării, că este vorba de cea rutieră, apă, canal sau gaz, sportul va fi la el acasă, cultura va continua să primească respectul cuvenit, iar turismul va deveni un pilon de susținere a economiei locale.

Am demonstrat până acum că sunt omul găsirii de soluții, nu de explicații, că-n administrația județeană primează interesul comunităților, nu al culorilor politice, că prin #FapteNuVorbe am reușit să atragem fonduri europene semnificative și să facem investiții majore care au pus amprenta dezvoltării pe întreg județul.
Totul pentru că Bistrița-Năsăud este casa noastră, unde oamenii-s gospodari și cer ca noi, cei care-i reprezentăm să fim cel puțin așa ca ei.

Dincolo de determinare și optimism, trebuie să conștientizăm că ne aşteaptă nişte sarcini destul de dificile în condiţiile economice generate de pandemie. Tocmai de aceea, sper ca toţi cei care fac parte din noua echipă a Consiliului Județean, să dea dovadă de maximă seriozitate, să conștientizeze că suntem aici pentru oameni, nu pentru a reprezenta interesele unui partid. Suntem aici pentru a munci, nu pentru a pune piedici.

Eu voi face tot ce ține de mine să mă țin de cuvânt, iar la finalul celor 4 ani, în 2024, faptele să vorbească de la sine.

Ca și până acum, continuăm munca • uniți pentru oameni.
Doamne ajută!“, a transmis Emil Radu Moldovan.

La eveniment a luat parte și prefectul județului Stelian Dolha, care, de asemenea, a transmis un mesaj.

Prefectul Stelian Dolha

Le urez noilor consilieri județeni și președintelui Consiliului să aibă un mandat în care să lucreze pentru dezvoltarea reală, în termeni cuantificabili, a acestui județ, o dezvoltare care să se simtă și în traiul de zi cu zi al locuitorilor.
Sper și îmi doresc ca noul Consiliu Județean, acum cu o componență politică echilibrată, să fie cu adevărat o tribună de dezbatere și de adoptare a proiectelor în folosul cetățenilor, iar aceasta înseamnă că vocile tuturor aleșilor, fiecare cu voturi în dreptul lor, trebuie ascultate și respectate.
Domnilor consilieri, să nu uitați că sunteți fiecare depozitarii unui număr important de voturi, fapt ce denotă încredere și speranță din partea celor care v-au ales.
Domnule președinte, va începeți cel de-al treilea mandat în circumstanțe foarte complicate date de creșterea accelerată a numărului de îmbolnăviri cu noul Coronavirus. Chiar dvs. și membrii cabinetului dvs. ați trecut prin situația de a va confrunta cu acest virus nemilos, așa că înțelegeți mult mai bine decât alții ce înseamnă lupta cu CoVid-19. Suntem în situația de a intra în curând în scenariu roșu în municipiu, iar evoluția nu poate fi oprită dacă nu reușim să ne convingem concetățenii că lupta cu pandemia depinde de fiecare, depinde de cât de bine reușim să ne protejăm și să-i protejam pe ceilalți, dincolo de măsurile care vor fi luate!”, a declarat Stelian Dolha.

SPUNE-TI PAREREA