Un accident rutier a avut loc în această după-amiază în localitatea Săsarm, comuna Chiuza. Un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă au intervenit la fața locului, unde o femeie de 80 de ani a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada. Aceasta a fost găsită inconștientă, în stop cardio-respirator, dar după aproximativ 30 de minute de resuscitare, organismul ei a răspuns manevrelor, astfel ca a fost predată cu semne vitale, echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD.

Conform primelor date, o femeie în vârstă de 80 de ani, din Săsarm, care ar fi încercat să traverseze strada, a fost accidentată de un autoturism care era condus de un bărbat de 36 de ani din Sângeorz-Băi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urmă accidentului, pentru aproximativ 40 de minute, drumul a fost blocat, iar în aceste momente se circulă alternativ, pe o bandă, iar circulația este dirijată de polițiștii rutieri.
Continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și a împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul“, a transmis IPJ BN cu privire la acest caz.

SPUNE-TI PAREREA