CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud participă la al doilea turneul al Ligii Florilor, un turneu cu o încărcătură aparte, deoarece în cele șase zile de desfășurare se joacă patru meciuri, cu pauze foarte scurte și consum mare de energie. 

„Primul meci este programat joia viitoare de la ora 16.30 în compania HC Zalau. Vom reveni în sală a doua zi, vineri la ora 18.30 pentru partida din etapa a III-a cu CS Rapid București. În 1 noiembrie de la ora 13.45 vom juca cu CSM Slatina iar în 3 noiembrie de la ora 18.30 cu CS Minaur Baia Mare.”, transmite clubul.

Două dintre partidele pe care le dispută în cadrul acestui turneu vor fi televizate, excepție făcând întâlnirile cu CSM Slatina și CS Minaur Baia Mare.

„Un turneu foarte important pentru toată lumea, cu patru meciuri în șase zile. Este important pentru că toată lumea are un hop de trecut, marți testul COVID-19… Din păcate, regulamentul în România prevede că dacă nu poți alinia 9 jucătoare valide din cauza Sars-Cov-2, pierzi meciul cu 10-0, total incorect, aș zice eu, dar astea sunt regulile și trebuie să ne adaptăm. Sperăm ca până la momentul jocului cu Zalăul să fim toți apți de joc, să fim toți sănătoși, pentru că din punct de vedere sportiv ultima săptămână care tocmai s-a încheiat a fost una foarte, foarte bună din punctul nostru de vedere. Mergem încrezători la Sfântu Gheorghe, ne dorim să jucăm din ce în ce mai bine de la meci la meci și, de ce nu, să reușim să obținem patru victorii din patru și să ne întoarcem cu primele cinci etape jucate și cu cinci victorii”, declară Horațiu Pașca, antrenorul echipei CS Gloria 2018, pentru observatorbn.ro.

SPUNE-TI PAREREA