Ioan Turc (PNL), primarul ales ale Bistriței, la elegerile locale din 27 septembrie, a depus astăzi jurământul în fața consilierilor locali și a mai multor bistrițeni care au participat la ceremonie, în preajma Bisericii Evanghelice din Bistrița.

Evenimentul s-a desfășurat cu mare fast, dar cu respectarea normelor în vigoare, privind prevenirea răspândirii epidemiei de Coronavirus, așa că toți participanții au purtat masca.

Ioan Turc, dar și aleșii locali care vor constitui Consiliul Local al municipiului Bistrița, au depus jurământul: „Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac, cu bună-credinţă, tot ceea ce stă în puterea şi priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Bistrița. Aşa să îmi ajute Dumnezeu!”, a rostit fiecare. La eveniment au fost prezenți mai mulți primari liberali din județ, inclusiv primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, prefectul Stelian Dolha, subprefectul Eugen Curteanu, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, și secretarul de stat în Ministerul Justiției Diana Morar.

Este o onoare să mă aflu azi aici, în calitate de primar al municipiului Bistrița, onoare pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu și le mulțumesc tuturor bistrițenilor. Mă întorc după 13 ani, în Primăria orașului. Indiferent unde am lucrat, am fost un om de echipă. Vom forma o echipă puternică în Primărie, pe care știu că mă voi putea baza, în efortul de a da orașului o administrație de o înaltă performanță. Mă bazez pe susținerea cetățenilor, a celor care m-au votat și a celor care nu m-au votat, pentru că voi fi primarul tuturor bistrițenilor. Mă bazez pe suportul consilierilor locali, pentru că sunt sigur că ne dorim același lucru: dezvoltarea orașului și creșterea calității vieții bistrițenilor. Mă bazez pe sprijinul presei, care este un partener puternic și necesar pentru informarea oamenilor și pentru evidențierea problemelor acestora. Mă bazez pe sprijinul parlamentarilor din județul nostru și pe susținerea Guvernului României pentru toate marile proiecte, pe care le vom transpune în realitate. Mă bazez pe susținerea familiei mele, pentru că greul de acum începe. Până acum, a fost doar încălzirea. Le mulțumesc foștilor primari ai municipiului, domnilor Florin Chereji, Marian Toniuc, Pavel Popescu, Vasile Moldovan și Ovidiu Crețu, pentru tot ceea ce au făcut în folosul comunității. Ne apucăm de treabă! Doamne ajută”, a transmis primarul Bistriței, Ioan Turc.

Ei sunt consilierii locali ai municipiului Bistrița:

Notă: Din fotografii lipsește Silvia Galben (PMP), care nu a fost prezentă la ceremonie. 

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  „Urechea ta fie pururea deschisă la adevăr şi închisă la minciuni şi la linguşire”.
  (Mihail Kogălniceanu)
  Ioan Turc este primul primar liberal al Bistriței ales pe 27 septembrie 2020, pentru următorii 4 ani. După 3 mandate de administratie PSD-istă bistritenii au ales schimbarea cu o uriasă sperantă. Asteptările bistritenilor sunt extrem de mari, iar noua adminstratie are o misiune dificilă dar nu imposibilă. Trebuie să înceapă cu o actiune sustinută de corectarea a aberatiilor din perioada administratiei Cretu, care au adus orasului Bistrita „faima” nemeritată de Caracalul Ardealului. In acelasi timp bistritenii asteaptă materializarea concretă a programului de guvernare locală pentru care au acordat votul echipei PNL si primarului Ioan Turc:
  -Administrație transparentă și modernizată prin digitalizare;
  -Administrație care are grijă de cetățenii săi;
  -Bistrița-oraș verde și curat;
  -Bistrița-oraș inteligent și atractiv pentru tineri;
  -Bistrița-destinație culturală și turistică unică;
  -Destinație pentru afaceri inovative;
  Mult succes primarului Ioan Turc si echipei sale !

SPUNE-TI PAREREA