O fotografie realizată de Adrian Lupșan, un bistrițean pasionat de fotografie și natură, a obținut locul I la ediția din acest an a concursului Fotogeografica 2020.
Este voba de o imagine intitulată „Perechi în natură“, care surprind doi cerbi, de o parte și de alta a doi copaci, în lumina răsăritului. Fotografia este cu adevărat impresionantă și, cu siguranță, sunt momente rare când natura îți oferă asemenea imagini, dacă ai răbdare și dovedești perseverență în pasiunea ta.

Adrian Lupșan obținut și o mențiune, la categoria „wildlife“, cu o fotografie cu un cocoș de munte.

 

 

Fotogeografica 2020 este unul dintre cele mai importante concursuri de fotografie din România, ajuns la ediția a 24-a. Este organizat de Casa de Cultură a Studenților din București, UNESCO Pro Natura și Clubul Studențesc de Artă Fotografică.

Mulțumesc organizatorilor și juriului! Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților! Mulțumesc familiei care m-a înțeles întotdeauna! Mulțumesc PRIETENILOR! Mulțumesc Paul Bordaș. Mulțumesc “natură” pentru spectacolul oferit! Mi-am propus, am reușit! Urmează-ți visul!”, a transmis Adrian Flaviu Lupșan pe pagina sa de facebook.

Citește și: 

O sălbăticiune fascinantă, surprinsă de un fotograf în Lunca Ilvei

SPUNE-TI PAREREA