Numărul cazurilor de CoVid-19 crește alarmant, a atras atenția Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud. Întrucât incidența se apropie de 3/1000, răspândirra virusului ar putea aduce restricții în municipiul Bistrița. 

„Incidența de cazuri de infectare cu Noul Coronavirus în Bistrița este de 2,51/1000!

În cazul în care incidența atinge o valoare ce depășește 3/1000 locuitori, vor fi introduse noi măsuri de restricție pentru a stopa tendința de creștere a răspândirii. 

Măsurile prevăd suspendarea activității operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, va deveni obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise. 

Vă rugăm să respectați cu strictețe măsurile de protecție a sănătății ce presupun distanțarea fizică și purtarea măștii, precum și evitarea zonelor aglomerate!

Sănătatea este înainte de toate! Hai să avem grijă de ea!”, a transmis CJSU BN. 

SPUNE-TI PAREREA