Echipa Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud a depus astăzi candidaturile pentru alegerile parlametare din 6 decembrie 2020. Candidații au fost însoțiți de către președintele executiv al PSD Bistrița-Năsăud – Nicolae Moldovan și secretarul general al PSD Bistrița-Năsăud – Romeo Florian. Au lipsit președintele partidului, Emil Radu Molodvan, care este în izolare, dar și candidatul de pe locul doi la Camera Deputaților, Bogdan Ivan Gruia, aflat în aceeași situație.

Pe locul întâi la Camera Deputaților se află Daniel Suciu, care este deputat și în prezent.

Un nou început, o nouă provocare. Nu candidăm împotriva nimănui ci pentru județul nostru, într-o echipă întinerită și cu dorința de a fi alături de toți bistrițenii. Le mulțumesc colegilor mei pentru susținerea de acum și din ultimii 14 ani. Succes tuturor și multă sănătate!“, a transmis Daniel Suciu.

Camera Deputaților:

1️⃣ Vasile Daniel Suciu
Licențiat în științe politice, absolvent al Institutului Diplomatic Român, deputat în Parlamentul României, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu este unul dintre cei mai valoroși oameni ai echipei noastre.
Prin munca și profesionalismul său, în județul nostru au fost și sunt în implementare proiecte deosebit de importante.
2️⃣ Bogdan Ivan Gruia
Licențiat în administrație publică și absolvent al studiilor de Masterat în comunicare și relații publice, ambele la Universitatea Babes-Bolyai, Doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității București, Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, consilier al Președintelui Consiliului Județean, Președinte al Tinerilor Social Democrați, fondator al platformelor civice tineret.net și ÎmparteBucurie.ro, Bogdan Ivan este un tânăr cu vastă experiență administrativă și un lider al tinerei generații.
3️⃣ Ciprian Ceclan-Oprea
Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fost Subprefect al județului, reprezentant al Guvernului în teritoriu, director de cercetare și dezvoltare al unei firme din Bistrița-Năsăud, cu importante cunoștințe în administrație publică și în managementul resurselor umane.
4️⃣ Todor Anamaria
Absolventă a Facultății de Litere, profesor de limba și literatura română, evaluator și expert în fonduri europene, specialist în științe economice.
5️⃣ Muti Marius Nicolae
Antreprenor și specialist în domeniul sportiv, câștigător a mai multor titluri de campion și medalii, practicând taekwondo. A pus bazele Clubului Ilyo, unde sute de copii învață arta sportului de contact.
6️⃣ Runcan Iulia-Maria
Licențiată în științe administrative, specialist în marketing la una dintre cele mai mari firme inovative din județul nostru.
7️⃣ Pop Paul Vasile
Absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, inginer topograf, inginer silvic, expert în achiziții publice.

Senat

1️⃣ Ioan Deneș
Absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, consilier local al orașului Beclean, consilier județean, senator în Parlamentul României, Ministru al Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș are experiența necesară pentru a continua să reprezinte interesele cetățenilor județului nostru în Senatul României.
2️⃣ Rus Romulus Virgil
Doctor în educație fizică și sport, autor și coautor a numeroase studii de cercetare în domeniul sportului, cadru didactic universitar la Universitatea “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca- extensia Bistrița, antreprenor al primei școli private de specializare profesională (Instructor de fitness & Personal trainer), consilier județean în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
3️⃣ Bolboacă Andra Elisabeta
Dublu licențiată în geografia turismului și în domeniul sanitar, asistent medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.
4️⃣ Crișan Nicolae Grațian
Absolvent al Universității Tehnice și facultății de Chimie și Inginerie Chimică, în cadrul Universității “Babeș Bolyai”, cu o vastă experiență profesională.

SPUNE-TI PAREREA