Un bărbat de 52 de ani, care circula cu bicicleta prin comuna Ila Mică, a fost găsit aseară fără suflare pe marginea drumului. Acesta a fost resuscitat, dar, din păcate, nu a putut fi readus la viață. Din primele cercetări,a reieșit faptul că bărbatul a fost victima unui accdient rutier, dar șoferul vinovat fugise de la locul accidentului.

Acesta a fost prin în această dimineață, în localitatea Sărățel, după ce, inițial, mașina lui avariată a fost găsită la locuința sa din Sângeorz-Băi.

„În urmă cu câteva momente, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbatul de 30 de ani, din Sângeorz-Băi, care ar fost fi implicat în accidentul mortal de aseară. Bărbatul a fost depistat în localitatea Sărățel, comuna Șieu Măgheruș, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,91mg/l alcool pur în aerul expirat. Îi vor fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și va fi condus la sediul Poliției pentru audieri.

Inițial, la domiciliul acestuia, în Sângeorz-Băi, a fost depistat autoturismul care ar fi fost implicat în accident, bărbatul fiind căutat de polițiști.

Continuă cercetările în acest caz pentru infracțiunile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere cu alcoolemie“, au transmis polițiștii într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA