Un bărbat de 52 de ani din localitatea Ilva Mică, care se deplasa pe bicicletă, a fostă găsit pe marginea drumului, fără suflare. La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, solicitat prin 112, găsindu-l pe bărbat în stop cardio-respirator. Ulterior, a fost declarat decesul.

Din primele verificări, rezultă că bărbatul ar fi fost victima unui accident rutier, dar șoferul vinovat este de negăsit.

În această seară, a fost sesizat prin 112 faptul că, în localitatea Ilva Mică, o persoană este căzută pe marginea drumului național 17D, în stare de inconștiență.

În urma primelor verificări efectuate de polițiștii de la Rutieră, a rezultat faptul că persoana în cauză ar fost victima unui accident rutier și, în timp ce s-ar fi deplasat cu bicicleta, ar fi fost lovită de un autovehicul, care a părăsit locul accidentului.Polițiștii au identificat victima în persoana unui bărbat de 52 de ani, din Ilva Mică care, din păcate, a decedat.

O echipă formată din polițiști de la Serviciul Rutier, Poliția Orașului Sângeorz-Băi și criminaliști efectuează cercetări și măsurători la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul, identificarea și tragerea la răspundere a conducătorului auto implicat“, a transmis IPJ BN într-un comunicat de presă.

UPDATE:

Bărbatul care a omorât un biciclist în Ilva Mică a fost prins. Acesta consumase alcool (FOTO)

SPUNE-TI PAREREA