Un bărbat în vârstă de 55 de ani, angajat al companiei Leoni din Bistrița, a decedat în data de 13 otombrie 2020, pe fondul infecției cu noul Coronavirus. Bărbatul suferea și de diabet zaharat, obezitate și avea sechele în urma unui infarct miocardic.Este decesul cu numărul 113 în Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei cauzate de Noul Coronavirus, raportat de autorități.
De asemenea, este al cincilea angajat al companiei Leoni care a murit după ce a fost infectat cu Sars-Cov-2. Toți angajații companiei Leoni care au murit, de la începutul epidemieim aveau sub 60 de ani.

Primul deces printre angajații Leoni care au luat virusul a fost confirmat la începutul lunii iunie: un bărbat în vîrstă de 58 de ani, din Leșu, acesta suferind de obezitate, dar și de alte afecțiuni pulmonare.

O femeie în vârstă de 46 de ani, angajată la compania Leoni, este cel mai tânăr pacient de pe lista ultimelor raportări privind decesele pe fondul epidemiei de Coronavirus. Femeia a fost internată în 9 iulie în Secția Medicină Internă cu insuficienta respiratorie acută și pneumonie. A fost transferată în 11 iulie în Secția ATI, unde a decedat in 19 iulie.
Conform raportării, pacienta prezenta obezitate, glicemie mare, dar nu avea alte antecedente cunoscute. Totuși, surse apropiate femeii spun că aceasta avea o boală mai veche de plămâni și avea și probleme cu tensiunea arterială.

Un alt angajat Leoni, un bărbat de 59 de ani a murit marți, 21 iulie, pe fondul complicațiilor cauzate de infecția cu noul Coronavirus. Bărbatul a fost internat din 9 iulie la Secția Medicină Internă, confirmat Covid-19, prezentând insuficiență respiratorie acută și pneumonie, transferat in aceeași zi la Secția ATI. Comorbidități: insuficiență renală severă, diabet zaharat, obezitate morbidă.

Un alt bărbat de 51 de ani, tot angajat al companiei Leoni, a murit în 26 august, în urma complicațiilor cauzate de infecția cu noul Coronavirus.Barbatul a fost internat în 8 august pe Secția Boli Infecțioase cu sindrom febril și pneumonie, fiind transferat în 13 august pe ATI, unde a decedat în 26 august. Acesta suferea de astm bronșic.

SPUNE-TI PAREREA