Silviu Rus, președintele PER Bistrița-Năsăud a atras atenția asupra problemei gestionării deșeurilor din Bistrița-Năsăud. Aceasta a revenit în prim plan după ce, zilele trecute, șefii Supercom au revenit la Bistrița, cel mai probabil, pentru a negocia o nouă cerștere a taxei pentru colectarea deșeurilor.

Șefimea de la Supercom din nou la Bistrița !!!
Probabil că ADI Deșeuri, fufuzeaua primarilor încă în funcție, le face din nou cadou garantarea unei măriri a taxei pe gunoi, așa pe sfârșit de mandat… cu cei noi e mai greu.
Trebuie ajutați săracii, vin vremuri grele pentru ei, de la 1 ianuarie Legea Compostului trebuie pusă în aplicare și trebuie făcute niște investiții… doar nu le-or face pe banii lor… pe criza asta.
Am mai spus-o și o repet de câte ori este nevoie:
Dacă este mai ieftin pentru ei să depoziteze decât să selecteze, o vor face, plus că există și o autoritate care le garantează prețul impus de ei!
Aș vrea ca Bistrița să iasă din acest ADI și mai apoi celelalte orașe, ele pot gestiona această problemă singure, au mai făcut-o!!!
Este trist modul în care este gestionată cea mai grea problemă de mediu la nivel de județ! Impactul pe termen lung al ignoranței autorităților este devastator pentru noi toți !!!“, a transmis Silviu Rus pe pagina sa de facebook.

SPUNE-TI PAREREA