Duminică, 11 octombrie 2020, s-au organizat alegeri interne în cadrul USR PLUS Bistrița-Năsăud pentru desemnarea candidaților pentru alegerile parlamentare.

Lorand Toth, inginer constructor, a obținut cele mai multe voturi și el deschide lista la Camera Deputaților, Cristina Iurișniți trecând pe locul patru.

Felicităm toți candidații care și-au făcut campanie așa cum au știut mai bine.
Considerăm că aspectul esențial a fost reprezentat de mobilizarea filialelor locale, filiale care au dovedit încă o dată unitate, susținere și spirit de echipă, aspirând către un ideal comun. Acest ideal se rezumă la un nou mod de a face politică, având la bază bunul simț, democrația și respectarea legilor.
Omul pe care colegii noștri l-au ales să deschidă lista de candidați pentru Camera Deputaților din partea USR PLUS este președintele USR Bistrița-Năsăud – Lorand Toth . Rezultatul alegerilor aduc în prim-plan un om vertebral, principial, care este oglindirea perfectă a bazelor idealului mai sus menționat. Mai mult decât atât, am ales să susținem un om care nu se abate de la cele mai importante valori umane – respectul și integritatea , valori imperios necesare pentru dezvoltare noului mod de a face politică către care tindem cu toții.
Lorand poate fi descris drept un excelent profesionist în vârstă de 37 de ani. De profesie este inginer constructor, implicat în numeroase proiecte și lucrări care au fost armonios finalizate. Din punct de vedere politic, este artizanul formării grupului USR Bistrița-Năsăud încă din anul 2016. Prin urmare, considerăm că Lorand Toth, susținător al oamenilor integri și drepți care nu au mai făcut politică, este cea mai bună alegere pentru județul Bistriția-Năsăud din partea USR PLUS.
Mulțumim tuturor colegilor pentru implicare și efortul depus!
În final, mulțumim doamnei deputat Cristina Iurișniți pentru mandatul din perioada 2016-2020, mandat în care s-a remarcat printr-o activitate intensă în domeniul educației, concretizată cu numeroase proiecte și legi care s-au dovedit a fi începutul unei adevărate reforme în educația din România.
Așadar,dragi colegi, continuăm să promovăm prin propriile forțe politica oamenilor tineri ai USR PLUS.
Felicitări învingătorilor! Împreună spre victorie la parlamentare alături de USR PLUS!!!“, este mesajul publciat pe pagina oficială USR-Plus Bistrița-Năsăud.

Iată lista candidaților la Alegerile Parlamentare 2020:

Camera Deputaților: Lorand Toth, Lorant Sas, Alin Dolha, Cristina Iurişniți
Senat: Emilian Gabor, Ionuț Zaharie Rus

 

Ovidiu-Ioan Rațiu, un tânăr din USR-Plus care își anunțase deja candidatura, a ales, însă, altă cale după ce s-a supărat pe organizație.

Draga comunitate,
Va informez ca incepand cu acest moment, eu si partidul PLUS Bistrita-Nasaud si drept urmare partidul USR PLUS vom merge pe cai diferite. Asadar, din momentul acesta, numele de Ovidiu-Ioan RATIU nu va mai fi asociat cu partidul USR PLUS si in special cu Lorand Sas.
Am decis totusi sa incerc sa reprezint comunitatea din Bistrita-Nasaud si sa imi continui candidatura la Camera Deputatilor din postura de Candidat Indepentent.
Daca doriti sa sustineti aceasta candidatura, va invit sa distribuiti aceasta postare, iar daca vreti sa va implicati in strangerea de semnaturi necesare pentru candidatura, veti gasi aici formularul necesar. Daca vreti sa ma ajutati cu materiale vizuale sau cu orice fel de implicare, va rog sa imi scrieti in privat.
Voi lua liberatea sa il citez din nou pe Immanuel Kant in a spune : “Cerul deaspra mea si legea morala din mine.” Acesta va fi principiul care ma va ghida in eventualul meu mandat in Camera Deputatilor si principiul pe care nu il voi incalca.
P.S: EU NU VOI VOTA CUM IMI SPUNE LIDERUL DE PARTID SI NU MA VOI SUPUNE ORDINULUI UNUI POLITICIAN DE PROFESIE!!!!
PUNCT.
Cu drag,
Ovidiu-Ioan RATIU, Candidat Independent la Camera Deputatilor“, a ransmis el pe facebook.

SPUNE-TI PAREREA