Președintele Partidei Romilor Pro-Europa, filiala Bistrița-Năsăud, Emil Neia Lăcătuș, a transmis recent că organziația pe care o reprezintă a obținut, după alegerile locale din 2020, un număr de 13 consilieri, 12 locali și un consilier județean.

Emil Neia Lăcătuș a fost prezent în perioada 2-3 octombrie, la București, unde a avut loc ședința Consiliului Director al Partidei Romilor Pro-Europa.

Pe ordinea de zi a întâlnirii au existat și câteva discutii legate de activitatea politică a Partidei Romilor, după cum urmează: evaluarea rezultatelor obtinute la alegerile locale din 27.09.2020 dar și aprobarea candidaturilor Partidei Romilor Pro-Europa pentru alegerile parlamentare din data de 6 decembrie 2020. De asemenea, a fost prezentată și strategia de dezvoltare a Partidei Romilor Pro-Europa.

În ceea ce privește analiza rezultatelor obținute de Partida Romilor Pro-Europa la alegerile locale din 27 septembrie, liderii convocați la Consiliul Director au căzut de acord că Partida e pe un trend asecendent cu cei 13 consilieri judeteni obținuți la nivel national față de 3 în 2016, 355 de consilieri locali la nivel național, 10 primari, 7 viceprimari si 9 consilieri municipali. De altfel, președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun a apreciat că rezultatele de la alegerile locale au fost foarte bune, ceea ce oferă Partidei Romilor Pro-Europa o bună perspectivă în ceea ce privește votul la alegerile parlamentare“, a transmis Partida Romilor într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA