Stelian Dolha, care a candidat la funcția de preșdinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, din partea PNL, a revenit oficial la Instituția Prefectului, unde a ținut blocată funcția de prefect timp de aproximativ doupă luni, până ce a terminat campania electorală. Deși a criticat, în campania electorală, astfel de apucături – adică funcțiile cu dedicație – Stelian Dolha a revenit fără nicio problemă în postul ținut ocupat pentru el.

De astăzi, 5 octombrie, după depunerea jurământului, Stelian Dolha este din nou prefectul județului Bistrița-Năsăud, funcție în care a fost numit în ședința de Guvern din 2 octombrie 2020, a anunțat Instuția Prefectului.

Am revenit în conducerea Instituției Prefectului pentru a reprezenta Guvernul României și proiectele acestuia, dar și pentru că din această funcție mă pot implica cel mai bine, în momentul de față, pentru a sprijini locuitorii din Bistrița-Năsăud, în slujba cărora sunt 7 zile din 7. Avem de parcurs un drum anevoios în care să contribuim la transformarea instituțiilor și a relațiilor acestora cu cetățenii, în care trebuie să transparentizăm activitatea lor. Este esențial să punem umărul pentru ca proiectele serioase pentru acest județ să prindă contur”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

Citește și:

Cele mai oneste declarații din viața lui Stelian Dolha, „vindecătorul“ sistemelor corupte (VIDEO)

SPUNE-TI PAREREA