Darly Zoqby de Paula, portarul CS Gloriei 2018, s-a, căsătorit! Ea s-a întâlnit cu Nikola Trifunovic încă de pe vremea în care activa în Muntenegru, la, Buducnost, iar acum au decis să facă încă un pas în relația lor.

,,Ieri a fost o zi cu adevărat specială pentru Darly Zoqbi de Paula și Nikola Trifunovic. Cei doi s-au căsătorit în România, la sediul Ambasadei Spaniei din România. Le-a fost alături jucătoarea noastra Mariana Costa – o bună prietenă a celor doi, în calitate de martor.

Darly și Nikola s-au cunoscut în perioada în care actualul portar al Gloriei 2018 evolua în Muntenegru și de atunci relația lor a evoluat frumos și trainic. Au decis să facă pasul cel mare în România pentru că se simt foarte bine aici și tot aici își vor continua frumoasa poveste în doi….

Darly Zoqbi de Paula Trifunovic, așa cum se numește acum … este fericită și împlinită, întemeierea unei familii împreună cu Nikola fiind acum ”un vis împlinit”.

Familia CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud vă dorește ca mariajul să fie unul binecuvântat iar dragostea voastră să ramână eternă. Trăiți clipa, prețuiți-vă unul pe altul dar și fiecare moment pe care îl petreceți împreună!

Darly, Nikola – Casa de piatră!”, este mesajul transmis pe pagina CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru proaspeții căsătoriți.

SPUNE-TI PAREREA