Silviu Rus, candidatul PER la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, a obținut aproape 5000 de voturi la alegerile locale 2020. Din păcate, acesta a nu a depășit pragul pentru a obține și un mandat de consilier județean.

De azi înainte știu că am 4952 de prieteni și asta mă bucură cel mai tare!
4952 de oameni care m-au ales să le fiu prieten.
4952 de oameni cărora le mulțumesc pentru susținere !
Multumesc celor care și-au pus amprenta pe campania noastră electorală. Pentru mine personal această campanie a fost o mare provocare, o campanie extrem de grea din care am învățat multe și, mai presus de învățături, am cunoscut oameni faini, deschiși, sinceri, iubitori de mediu și de viața în sine.
Mulțumiri speciale și aparte soției mele care m-a suportat în tot acest timp și mai mult de atât, m-a ajutat și sprijinit enorm în ziua votului.
Chiar dacă am obținut voturile necesare pentru un consilier județean el nu ne va fi atribuit din cauză că legea este făcută pentru cei puternici.
Sprijinul vostru m-a ambiționat să lupt în continuare pentru valorile ecologiste și astfel voi veni cu propuneri cetățeneșt i pentru legislativul județean pentru că cel puțin 5000 de cetățeni ai acestui județ își doresc o viață mai bună, după valorile ecologiste.
Vă mulțumesc frumos tuturor și vă rog să uzați de prietenia mea“, a transmis Silviu Rus.

SPUNE-TI PAREREA