Stelian Dolha, principalul contracandidat al lui Emil Radu Moldovan la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a obținut aproape 45 000 de voturi, la alegerile locale. De asemenea, conform declarației sale, echipa PNL are 12 mandate de consilieri în Consiliul Județean. Cifrele nu sunt încă oficiale.

„Vă mulțumesc pentru votul vostru și pentru toată susținerea de care am avut parte eu și echipa PNL în această campanie și în aceste alegeri!
Cele aproape 45000 de voturi într-o competiție extrem de dificilă înseamnă foarte mult pentru mine, înseamnă tot atâtea dovezi de încredere și susținere! Aceste voturi și suportul fiecăruia dintre voi mă obligă să continui pe linia principiilor pentru care am militat în această campanie și să nu vă dezamăgesc.
Vă mulțumesc pentru votul dat echipei noastre de consilieri județeni, care a obținut 12 mandate (pe cifre încă neoficiale). Vă promit că ne vom bate în Consiliul Județean alături de noua echipă de consilieri pentru transparență, pentru proiecte în interesul locuitorilor din Bistrița-Năsăud, care să dezvolte acest județ la modul real, și nu pentru interesul unui grup particular!
#Bistrița-Năsăud înainte de toate!“, a transmis Stelian Dolha.

SPUNE-TI PAREREA