Scenariul de funcționare în școli s-a modificat la mai multe unități școlare în cadrul ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud în cadrul căreia au fost analizate particularitățile locale în funcție de situația epidemiologică actuală. 

Astfel, în baza Ordinului comun Nr. 5487/1494/2020 – al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății – privind organizarea activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și avizelor primite până în acest moment de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud. 

Prin urmare, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 28/29.09.2020 care cuprinde următoarele modificări: 

Se va aplica scenariul 1 (verde) pentru:

➡️ – Școala Gimnazială Dumitra și structurile aparținătoare, respectiv Școala Gimnazială Cepari, Școala Gimnazială Tărpiu, Grădinița cu program normal Dumitra;

➡️ Școala Gimnazială Tiha Bârgăului – clasa a II-a;

➡️ Liceul Creștin LOGOS Bistrița – învățământ preșcolar. 

Hotărârea intră în vigoare începând cu data de 30 septembrie.

SPUNE-TI PAREREA