Luna Octombrie 2020 aduce o nouă ediție a Târgului de Purici la Bistrita, organizat, ca și până acum de către Clubul Lions Bistriţa, eveniment adaptat contextului actual.

Cea de a VII-ea ediție a Târgului va avea loc în perioada 2-4 octombrie și anul acesta se va desfășura în colaborare cu Complexul Muzeal Județean Bistriţa-Năsăud, în curtea căruia vor fi amplasate standurile cu obiectele donate.

Nu am dorit să renunţăm la acest eveniment cu care i-am obișnuit pe bistriţeni în fiecare an, însă cel mai important este să păstrăm condiții de siguranță atât pentru cei implicați în organizarea Târgului, cât și pentru prietenii noștri, vizitatori ai acestui Târg, a precizat președintele Lions Club Bistriţa, Sorin Bălan.

Masca va fi obligatorie pentru a putea avea acces în curtea muzeului și a vizita târgul.

Anul acesta, târgul va avea specificul “Anticariat”, ceea ce înseamnă că la această ediție nu vor fi expuse obiecte de îmbrăcăminte sau încălţăminte de niciun fel, în schimb se vor regăsi obiecte de artă, tablouri, porţelanuri, articole sportive (schiuri, biciclete, trotinete, etc), cărţi, rechizite şcolare, jocuri, vinyl-uri, casete, gablonţuri şi bijuterii, articole pentru Crăciun, decorațiuni pentru casă şi grădină sau mic mobilier.

De data aceasta, fondurile vor fi folosite la construirea Adăpostului pentru victimele violenței domestice.

Intrarea se va face în baza unui voucher în valoare de 10 lei, care va putea fi achiziționat la poarta de intrare în incinta Muzeului Județean, și care va putea fi folosit la cumpărarea diverselor obiecte expuse în cadrul Târgului.

SPUNE-TI PAREREA