Ioan Turc, susținut de alianța PNL-USR-PLus este noul primar al Bistriței, după alegerile locale 2020, conform numărătorii parțiale. Prezența la vot în municipiul Bistrița a fost de 37,51 %  cu un total  de 29.128 de votanți.

Le mulţumesc bistriţenilor pentru faptul că au înţeles că oraşul are nevoie de o restartare. Le mulţumesc celor din echipa mea, oameni extraordinari. (…) Doresc să le spun bistriţenilor faptul că începe o perioadă grea de muncă. Îi asigur că toată energia mea o voi pune în slujba comunităţii. Le promit şi mă angajez că tot ceea ce am spus în campania electorală va deveni realitate. Bistriţa va deveni un exemplu de bune practici în Ardeal şi în România. (…) Le mulţumesc mult oamenilor care au ieşit la vot – în primul rând celor care m-au votat, dar nu numai, le mulţumesc şi celor care au ieşit la vot şi nu m-au votat. Aşa este cinstit în democraţie, oamenii au opţiuni. Am să le dau ocazia ca, peste patru ani, să mă voteze într-un număr mult mai mare”, a spus Ioan Turc.

Iată primele sale declarații, după anunțarea rezultatelor.

1 COMENTARIU

 1. Motto:
  “Fii dar omul epocii; fă ca legea să înlocuiască arbitrarul; fă ca legea să fie tare”.
  ( Mihail Kogălniceanu)
  Felicitătri domnului Ioan Turc noul primar liberal al Bistritei si mult succes. Bistrita avea nevoie vitală de o schimbare la nivelul conducerii primăriei de un edil hotărât să înceapă o muncă dificilă de corectarea a aberatiilor din perioada administratiei Cretu, care au adus orasului „faima” nemeritată de Caracalul Ardealului.
  Ioan Turc , este un intelectual si un liberal autentic, care pe vremea lui Crin Antonescu s-a opus aliantei USL dintre PNL si PSD. Programul său pentru Bistrița va duce la situarea orasului in rândul celor dezvoltate la standarde europene, cu efecte favorabile in ridicarea calitatea vieții bistrițenilor:
  Vezi: https://www.observatorbn.ro/2020/08/26/ioan-turc-si-a-prezentat-programul-electoral-blocuri-ca-la-milano-crese-parcari-digitalizare-si-multe-altele-sunt-promisiiunile-sale-pentru-bistriteni-foto/

SPUNE-TI PAREREA