Vasile Silași (PNL), primarul comunei Chiochiș candidează pentru cel de-al cincilea mandat, având în administrație zece sate. „ Singurul lucru care a contat, contează și va conta în administrație este competența. Restul e can-can politic și praf în ochi în timpul campaniei electorale“, este de părere Vasile Silași.

Sunt Vasile Silași și candidez pentru un al cincilea mandat la primăria comunei Chiochiș. Știu că acest lucru este cunoscut de toți locuitorii din Chiochiș dar și din Apatiu, Bozieș, Buza Cătun, Chețiu, Jimbor, Manic, Sânnicoară, Strugureni și Țentea. Mai știu ceva: că voi fi votat pentru cel mai evident lucru: sunt un primar competent și, când se uită toți în jurul lor, văd cât se poate de clar acest lucru. Măi spun ceva: astăzi, e la modă să postezi poze că susții sau ești susținut de cineva! Sincer, nu îmi place, dar prezența premierului Ludovic Orban la Bistrița nu poate decât să fie încă un atuu al meu pentru a vă cere votul: primarul dumneavoastră are Guvernul și premierul lui. E un lucru foarte, foarte important în atragerea oricăror feluri de fonduri, cât mai ales pentru implementarea unor proiecte: apă, canal, gaz, drumuri etc.
Nu uitați: vom avea un Chiochiș european alături de Guvernul României și premierul Ludovic Orban
Nu aș fi postat asta, dar mi-am amintit de campania din 2016, atunci când PSD-ul a uzat de forță guvernării. Tot atunci, am dat explicații multe, arătând cum voi reuși să fac ceva pentru a obține proiecte finanțate. Dar principalul meu atuu de atunci a rămas și acum. E vorba de COMPETENȚĂ, și cred că e singurul lucru care contează în administrație!
Asta am spus în 2016 ,asta susțin și în 2020: tot ceea ce contează e experiența accesării fondurilor europene, guvernamentale sau din alte surse cât mai ales competența în implementarea lor. Singurul lucru care a contat, contează și va conta în administrație este competența. Restul e can-can politic și praf în ochi în timpul campaniei electorale, iar contracandidații mei asta fac: nu fac nimic, pentru că nu știu nimic despre proiecte, buget și fonduri europene.
De aceea acestă poza cu Ludovic Orban este doar imortalizarea unui moment,a unei clipe din viața politică! Apropo, daca e vorba de susținere atunci am susținerea președintelui la alimentarea cu apă! Am avut și la Strugureni -Matei? Eu zic că o avem și la drumul Beclean – Chiochis!!! Și asta indiferent cine va fi Președintele Consiliului Județean! Cum vă spuneam: e doar o poză cu Premierul! Puterea vine din vot.. Să nu uiți, Darie!!!“, a transmis Vasile Silași, în prag de alegeri.

Citește și:

Vasile Silași: „Am reușit să fac din cărare, drum“. Un nou cămin cultural și asfaltarea tuturor străzilor, printre obiectivele primarului comunei Chiochiș

SPUNE-TI PAREREA