Un tânăr de 23 de ani a fost prins, ziua în amiaza mare, tâlhărind două femei. Mai precis, acesta a smuls de la gâtul a două femei lănțișoarele de aur. Ulterior, în urma faptei comise, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Conform unui comunicat transmis de IPJ BN, la data de 23 septembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din Piatra-Neamț, pe care-l cercetează pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Judecătoriei Bistrița, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, în data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 13.20, acesta i-ar fi smuls lănțișorul din aur, pe care-l avea la gât, unei femei de 69 de ani, din Bistrița. De asemenea, la data de 22 septembrie, în jurul orei 15.00, i-ar fi smuls lănțișorul din aur unei alte femei de 66 de ani, din Bistrița, i-ar fi sustras medalionul, după care a fugit.

A fost depistat și reținut pentru 24 de ore, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul figurează ca urmărit la nivel național, pe numele său fiind emis de către Judecătoria Piatra Neamț un mandat de arestare preventivă din data de 11 septembrie a.c.

Asupra acestuia, polițiștii au găsit medalionul reclamat ca fiind sustras și continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale. În prezent, se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud și va fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

SPUNE-TI PAREREA