Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistrița, organizează în parteneriat cu S. HoliSun S.R.L. – companie ce oferă produse și servicii IT, webinarul „Atuurile digitalizării”, prin intermediul căruia se dorește sprijinirea mediului de afaceri al județului Bistrița-Năsăud, înregistrând o îmbunătățire a evoluției prin găsirea celor mai bune soluții în dezvoltarea afacerilor.

Au pregătit, pentru invitați, reprezentanți ai mediului de business (manageri, antreprenori s.a.), prezentarea avantajele oferite de Uniunea Europeană pentru dezvoltarea business-urilor, expunând noi modele de afaceri prin care antreprenorii să pășească cu încredere spre o nouă eră digitală.

Pentru găsirea soluțiilor optime la problemele întâmpinate, va fi prezent dl. Matei Oliviu Dorin – Fondator și CEO al companiei HoliSun S.R.L. expert în acest domeniu, care va elabora abordarea practică a digitalizării proceselor de business.

Evenimentul va avea loc în data de 30 septembrie 2020, începând cu ora 14:00 și va fi transmis live pe pagina de facebook.

Pentru a putea participa la sesiunea LIVE si pentru a adresa întrebări invitaților, dar și pentru a intra în contact cu participanții este necesară înscrierea, completând formularul: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe47BdSTqP…/viewform

SPUNE-TI PAREREA