Ieri, 20 septembrie a.c., în jurul dimineții, doi tineri au fost prinși de către polițiști și arestați preventiv. Cei doi tineri, de 26 și 16 ani, ambii din Spermezeu, ar fi acuzați de tâlhărie și conducere fără permis.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor doi, bănuiți de comiterea faptelor.

Conform unui raport din partea IPJ BN, cei doi au fost depistați de polițiști la scurt timp după comiterea unei tâlhării, pe raza localității Spermezeu, la intersecția drumului județean 171 Spermezeu cu drumul comunal 37C Șesuri Spermezeu-Vale.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, în aceeași dimineață, în jurul orei 10:47, cei doi l-ar fi abordat pe un bărbat de 41 de ani, din Spermezeu care se deplasa cu un moped. Pentru a obține foloasele, băieții l-ar fi agresat, i-ar fi sustras autovehiculul, portofelul în care avea suma de 50 de euro și 600 de lei, telefonul mobil și o sacoșă în care avea mai multe bunuri. De asemenea, a mai rezultat faptul că tânărul de 16 ani ar fi condus autovehiculul sustras.

Cei doi se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.
Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanței cu propunere
de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală
Petru Rareș.

SPUNE-TI PAREREA