Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, susținut de PNL, a fost filmat în timp ce își pedepsea fiica. 

Filmarea, blurată din motive evidente, a apărut pe Antena3 și surprinde momentul în care primarul își umilește fiica dezbrăcată, silită să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului.

Niciun lider PNL Bistrița-Năsăud, dintre cei care au defilat alături de Traian Ogâgău în această campanie electorală nu a putut fi contactat pentru a comenta atitudinea candidatului pe care îl susțin la Primăria Sângeorz -Băi și pentru care susținerea unui penal în funcții publice este o chestiune de nuanță. Au fost contactați liderul partidului liberal, Ioan Turc, președintele organizației de tineret, Florin Moldovan, Cristian Munthiu, unul dintre cei mai vocali din partid, dar și Stelian Dolha, candidatul la președinția Consiliului Județean. Singurul care a răspuns la telefon a fost Stelian Dolha care a pretins că nu a văzut imaginile, după care nu a mai răspuns apelului.

Probabil liberalii vor transmite o poziție oficială cât de curând. Până atunci nu putem decât să presupunem că „iubi, acum chiar că s-au enervat!”

SPUNE-TI PAREREA