Ioan Turc, candidatul PNL la Primăria Bistrița, a transmis un drept la replică cu privire la subiectul zilei de azi, legat de Traian Ogâgău, după ce i s-a cerut o opinie pe această temă și a răspuns că se află „la un șpriț cu premierul”.

„În această după-amiază, am fost sunat de jurnalistul aspirant Emilian Horea (fiul primarului PSD din Ilva Mică, Aurel Horea) și întrebat ce cred în legătură cu înregistrarea în care Traian Ogâgău, candidat independent la Primăria Sângeorz-Băi, își pedepsește fetița. Prima mea reacție a fost să-i reproșez apelantului afirmația mincinoasă pe care o făcuse în presă în urmă cu două zile, cum că aș fi stat recent la șprit cu premierul. Răspunsul meu ironic SUNT LA ȘPRIȚ CU PREMIERUL a fost imediat completat pe un ton serios: SUNT PE STRADĂ, ÎN CAMPANIE ELECTORALĂ. I-am spus că pe tema înregistrării îi voi da o declarație în această seară, momentan fiind în întâlniri cu oamenii. Juniorul pesedist Horea a înregistrat discuția, după care a trunchiat-o, editând spusele mele într-un mod tendențios, mizând pe faptul că lumea nu va ști că am râs de inepția lui cu șprițul.

 

Privitor la subiectul pentru care fusesem sunat, vreau să fac o precizare, ca să fiu bine înțeles. Condamn orice fel de abuz îndreptat împotriva unui copil! Sunt părinte și sunt revoltat ori de câte ori aflu despre astfel de cazuri. Dar dezaprob ferm și gestul celor care au făcut publică filmarea, expunând un copil aflat în pragul adolescenței pe rețelele de socializare și în presă, doar pentru că suntem în campanie electorală. Este inadmisibil și lipsit de orice empatie. Aceasta nu este luptă politică, este o ticăloșie!”, a transmis

Ioan Turc – candidat PNL la Primăria Bistrița

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA