„Tinerii sunt viitorul. Pe ei trebuie să-i întrebăm cum văd Bistrița peste 10 și 20 de ani”, este de părere Dan Ciobănică, candidatul verzilor la Primăria Bistrița. 

„Până acum actualii politicieni, mulți dintre ei actuali candidați la Primăria Bistrița, au făcut ce le-a trecut prin cap, fără viziune, fără un program etapizat. Altfel am fi avut o arhitectură urbană plăcută, cablurile n-au fi atârnat prin tot orașul, iar spațiile publice ar mult mai primitoare. Centrul istoric ar curat și revitalizat. 

Dar nu e așa. Ei au stat în birouri de zeci de ani. Și domnul Turc și domnul Niculae au fost funcționari politruci. Adică politruci puși pe funcții să aibă un serviciu bine plătit. Nu sunt mulți bistrițeni care să câștige 2000 de euro net/lună. Ei câștigă iar rezultatele lor egale cu zero. 

Vreau să schimb fundamental tot ce se întâmplă. Nu o să aduc niciun politruc lipitor de afișe pe funcții, ci doar cei merituoși o să poată obține o funcție publică și care vor munci pentru bistrițeni și nu pentru colorații în roșu și galben”, a transmis Dan Ciobănică. 

3 COMENTARII

  1. Sunt lipitori de afise si la tine la verzi. Balan este cel mai bun lipitor de afise ca doar a postat cum a batut 750 km prin tot judetul BN si si-a facut treaba cu succes. El nu primeste nici o functie ca doar candideaza si nu cred ca sta la mila matale dupa funtia car -i-o da votantii.

  2. Ciobanica aiureaza ca de obicei. El nu stie sa faca diferenta intre un presedinte de partid si un politruc fara scoala . Ar trebui ca verzii sa -i dea peste cioc acestui berar care numai incurca bunele relatii ale verzilor cu dreapta bistriteana.

SPUNE-TI PAREREA