Au fost finalizate lucrările de modernizare a drumului județean DJ 154 B- limită de județ Mureș-Monor, pe o distanță de 4.78 km.

Lucrarea a fost atribuită asocierii dintre TRANSILVANIA GRAND CONSTRUCT SRL-lider și AQUA PARC SRL – asociat – lucrările de construcții și SOMEȘ-TOP-GRUP SRL – asociat (servicii de proiectare).

Valoarea totală: 11.947.987 lei – 2.48 milioane euro
Sursa de finanțare: Bugetul Consiliului Județean BN
Garanția lucrărilor: 10 ani (120 de luni)

Lucrările de execuție au constat în: execuția terasamentelor, asigurarea scurgerii apelor, podețe, modernizarea a 2 poduri noi și unul reabilitat, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale (25 m lungime), lucrări de consolidare (ziduri de sprijin), drenuri, lucrări de siguranță a circulației ( marcaje, semnalizare rutieră, borne)

„Așa cum am promis, lucrările la unul dintre cele mai spectaculoase drumuri de la noi din județ, respectiv DJ 154 B- Monor, până la limita cu județul Mureș, au fost finalizate!

O investiție cu o garanție de 10 ani, realizată din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, care cuprinde, de la execuția terasamentelor, asigurarea scurgerii apelor, structură rutieră, amenajarea drumurilor laterale, ziduri de sprijin, până la poduri și podețe.

Felicitări constructorului, pentru seriozitate și profesionalism și domnului primar Ioan Cira și viceprimarului Gheorghe Cotoc, pentru care, acesta a fost un proiect de suflet. 

De asemenea, putem spune că una dintre cele mai mari dorințe ale monorenilor și gledinarilor s-a îndeplinit.

Continuăm să #NeȚinemDeCuvânt și de muncă, ducând județul #PeDrumBun!”, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA