Trei noi decese au fost raportate în Bistrița-Năsăud, în ultimele 24 de ore. Este vorba de trei femei internate la secția de boli infecțioase. Bilanțul a ajuns, astfel, la 95 de decese. 

  • Femeie, 80 ani, internată în 1 septembrie în Secția Boli Infecțioase (infecție confirmată cu Covid-19). Transferată în 7 septembrie în Secția ATI, unde a decedat în12 septembrie. Comorbidități: insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică, fibrilație atrială.
  • Femeie, 65 ani, internată în 5 septembrie în Secția Boli Infecțioase  (cu bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, insuficiență renală acută severă). Transferata în 6 septembrie în Secția ATI, unde a decedat în 12 septembrie. Comorbidități: diabet zaharat tip II.
  • Femeie, 80 ani, internată în 28 august în Secția Boli Infecțioase (bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută, Covid-19 pozitiv), transferată în aceeași zi în Secția ATI, unde a decedat în dimineața zilei de astăzi, 13 septembrie. Nu figurează cu comorbidități în fișa medicală.

SPUNE-TI PAREREA