Dan Dumitru Ciobănică, candidatul Partidului Verde la primăria Bistrița, își continuă discuțiile cu bistrițenii pe care încearcă să îi convingă de fatptul că „verdele“ este alternativa sănătoasă pentru oraș.

În discuții cu bistrițenii. Zi de zi le prezint proiectele pe care vreau să le realizez dar în același timp ascult ce vreau ei de la Primăria Bistrița.
În cele mai multe cazuri vorbim de aceleași lucruri și foarte multe din proiecte le regăsesc și îmi dă convingerea că sunt pe un drum bun.
Mai important e ca bistrițenii să aleagă persoana capabilă să ducă la bun sfârșit toate aceste lucruri. Poți avea cel mai bun program dar dacă toată viața ai stat într-un birou și te-ai uitat pe geam nu o să se întâmple nimic.
De dimineața până seară am muncit și am construit de la zero. Nimic n-am primit de la partide sau de la statul român. Am virat lună de lună bani Primăriei Bistrița, statului român și astăzi sunt nemulțumit de cum au fost cheltuiți acești bani. Asta m-a făcut să intru în arenă.
Nu partidele rezolvă problemele orașului.
Sunt convins că omul sfințește locul și cred că soluția pentru Bistrița înseamnă alegerea unui om, a unor oameni care au respect pentru muncă, pentru familie și care cred în aceste lucruri. Analizați și votați“, a trasmis Ciobănică.

SPUNE-TI PAREREA