Foto: Știri din Beclean

O femeie de 35 de ani a suferit leziuni grave în urma unui accident rutier petrecut în această seară, în Beclean, zona Popasul Drumețului. O coliziune între un autoturism și o motocicletă a avut ca urmare rănirea a două persoane, dintre care una inconștientă la momentul intervenției echipajelor de prim ajutor.

Victima a fost stabilizată de echipajele medicale și a fost ransportată de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD la UPU SMURD Bistrița. Prezenta un traumatism cranio cerebral sever, suspiciune de fracturi costale și alte traumatisme suferite în urma accidentului.

Bărbatul în vârstă de 38 de ani a primit asistența medicală la locul accidentului, a refuzat transportul la spital.

„Conform verificărilor efectuate de polițiștii rutieri la fața locului, în această seară, pe drumul național 17, între localitățile Beclean și Șintereag, o tânără de 22 de ani, din Malin, în timp ce conducea un autoturism, ar fi efectuat un viraj spre stânga fără să se asigure corespunzător și a întrat în coliziune cu o motocicletă care circula din sens opus și care era condusă de un bărbat de 38 de ani, din localitatea Ribița, județul Hunedoara.

În urma accidentului, motociclistul și o femeie de 35 de ani, din județul Hunedoara, care se afla pe motocicletă, au fost răniți.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.Continuă cercetările în acest caz polițiștii rutieri din Beclean“, a transmis IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA