Fostul ministru al Agriculturii din Guvernul PSD, petre Daea, a fost prezent în bistrița-Năsăud pentru o serie de discuții cu fermierii, dar și pentru a-și exprima susținerea față de trei candidați la primăriile din județ: Daniel Suciu (Sângeorz-Băi), Ioan Opriș (Feldru), Nicolae Moldovan (Rebrișoara)

„Cel mai bun ministru al Agriculturii, Petre Daea, ne-a onorat cu prezența în județ, pentru a avea discuții cu fermierii și pentru a susține trei oameni importanți pentru el.
🟢 Este vorba de #DanielSuciu, un specialist în administrație, un om care a colaborat cu acesta și a demonstrat că poate să fie performant la cel mai înalt nivel.
✅ Daniel sunt de acord cu d-nul ministru Daea, că tu odată ajuns primarul Sângeorzului, îl vei transforma astfel încât va concura cu orașe importante din regiune. Ar fi bine ca oamenii să înțeleagă importanța candidaturii tale și strategia de dezvoltare pe care o ai în plan.
🟣 De asemena, d-nul Daea îi este alături lui #IoanOpriș, candidatul #AlianțeiPentruFeldru, tânărul fermier care vrea și știe să ducă cea mai mare comună din județ, Feldru, la un înalt nivel.
Ioan mă bucur că te-ai alăturat echipei, avem nevoie de oameni valoroși ca și tine. Feldru are nevoie de un alt ritm de dezvoltare, iar tu ești soluția!
🟢 Luptător și pus pe treabă, #NicolaeMoldovan, candidatul #AlianțaPentruRebrișoara este omul care va aduce schimbarea-n bine în Rebrișoara.
Nicu e un alt tânăr în care am mare încredere și pe care îl apreciez pentru ambiția și determinarea sa.
✅Domnule ministru Petre Daea a fost o reală plăcere să vă avem alături, să-i îndrumați pe fermierii de pe valea Someșului și sper că o să reveniți la minister, pentru că fără dumneavoastră Agricultura românească este praf și pulbere.
Mult succes, dragii mei!
• Pe 27 septembrie, viitorul ne cheamă la vot!“, a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA